Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Κυκλοφορία νέας έκδοσης της εφαρμογής Γενικής Λογιστικής Next V 2.1.0.0.

Από σήμερα θα είναι στη διάθεσή σας η νέα έκδοση της εφαρμογής Γενική Λογιστική Next V 2.1.0 .0

Η έκδοση 2.1.0.0 της Γενικής Λογιστικής Next περιλαμβάνει βελτιώσεις στο κύκλωμα Διαχείρισης Παγίων και υποστηρίζει την εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων Παγίων με το utility Import-Export.

1. Import Export Παγίων
Δυνατότητα Εισαγωγής και Εξαγωγής δεδομένων για τις παρακάτω οντότητες των Παγίων:
Πάγια
Κινήσεις Παγίων
Κατηγορίες Παγίων
Τύποι Κίνησης Παγίων
Αναπροσαρμογές Παγίων

2. Κινήσεις παγίων
Δυνατότητα μεταβολής ή διαγραφής προσωρινού άρθρου, κατά την μεταβολή ή διαγραφή κίνησης παγίου.
Δυνατότητα αποσύνδεσης οριστικών άρθρων από τις αντίστοιχες κινήσεις παγίων.
Δυνατότητα Προβολής των άρθρων που προήρθαν από την κίνηση, καθώς και των άρθρων που προήρθαν από τις εξαρτώμενες κινήσεις αυτής.
Στην καταχώρηση κίνησης απόσβεσης, όταν η ημερομηνία κίνησης βρίσκεται εντός μη ενεργών περιόδων του παγίου, εμφανίζεται μήνυμα προειδοποίησης.
Στις Κινήσεις Ενδοδιακινήσεων, στη σελίδα βελτιώσεις, η οποία εμφανίζεται όταν το πάγιο έχει βελτιώσεις, προστέθηκε το πεδίο "Διαθέσιμη Ποσότητα", το οποίο είναι το άθροισμα της Τρέχουσας Ποσότητας (υπόλοιπο) και της Ποσότητας Εξαγωγής. Έτσι σε αλλαγή της ποσότητας είναι διακριτή η μέγιστη ποσότητα που μπορεί να διακινηθεί.

3. Παράμετροι Χρήσης - Μορφή Κωδικών Παγίων
Κατά την μεταβολή μορφής κωδικού παγίου, γίνεται έλεγχος ύπαρξης ήδη καταχωρημένων παγίων, και σε περίπτωση ύπαρξης, εμφανίζεται προειδοποιητικό μήνυμα.
Προστέθηκαν δύο νέες παράμετροι :
o Επιτρέπεται η αποσύνδεση οριστικών άρθρων από τις κινήσεις παγίων.
o Επιτρέπεται σε αποσυνδεδεμένες κινήσεις παγίων η επαναδημιουργία άρθρων.

4. Εκτυπώσεις – Λογιστικές
Αναλυτικά ημερολόγια : προστέθηκε νέα μορφή εκτύπωσης(draft στενή).

5. Λοιπά – Ενημερώσεις από Ascii αρχεία Εισαγωγή Κινήσεων
Δηλώνονται οι χαρακτήρες διαχωρισμού δεκαδικών και χιλιάδων.
Η εισαγωγή της «Αξίας Κίνησης» και του «Βοηθητικού Ποσού» γίνεται ανεξάρτητα από την στοίχιση τους στο χώρο του κειμένου που προβλέπεται για αυτά.

6. Περιβάλλον εφαρμογής
Γραμματοσειρές
Προστέθηκε η δυνατότητα επιλογής της γραμματοσειράς που θα χρησιμοποιήσει η εφαρμογή καθώς και το μέγεθος των χαρακτήρων της. Μπορεί να ορισθεί το βασικό μέγεθος, το μέγεθος για τα μενού, για την γραμμή εργαλείων (toolbars), για τις επικεφαλίδες κλπ. Ο ορισμός των παραπάνω γίνεται από την εργασία «Προβολή» è «Επιλογές...» è «Γενικά» è «Γραμματοσειρές».
Ιστορικό.
Επίσης, στην γραμμή των εργαλείων, προστέθηκε το πλήκτρο . Με το mouse πληκτρολογώντας το «κάτω βέλος» , εμφανίζονται οι τελευταίες εργασίες που χρησιμοποιήσατε, τις οποίες και μπορείτε να επιλέξετε. Το «Ιστορικό» μπορείτε πληκτρολογώντας το button, να το ορίσετε να εμφανίζεται μόνιμα στην κάθετη ζώνη εργαλείων (όπως και το μενού και το Πλαίσιο Εργασιών). Ο μέγιστος αριθμός των εργασιών που θα εμφανίζονται στο «Ιστορικό», ορίζονται από την εργασία «Προβολή» è «Επιλογές...»è «Οθόνες Περιήγησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: