Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Κυκλοφορία νέας έκδοσης της εφαρμογής Manager Next V 2.0.0.0

Από σήμερα θα είναι στη διάθεσή σας η νέα έκδοση της εφαρμογής Manager Next V 2.0.0.0
Η έκδοση 2.0.0.0 της εφαρμογής SingularLogic Manager Next περιλαμβάνει διάφορες βελτιώσεις και χειριστικές λειτουργίες που αφορούν κυρίως τις Εκτυπώσεις και τα Παραστατικά Πωλήσεων – Αγορών.

Εκτυπώσεις
Κατάσταση Ελέγχου Παραστατικών Πωλήσεων : Προστέθηκαν τα «Ειδικά Χαρακτηριστικά» στα διαθέσιμα πεδία της εκτύπωσης. Ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους χρησιμοποιούν κάποιο από αυτά ως Αριθμό Αυτοκινήτου Πελάτη.
Συγκεντρωτικές εκτυπώσεις Αποθήκης : Στις εκτυπώσεις Αποθήκης «Είδη Ανά Πελάτη», «Είδη Ανά Προμηθευτή» και «Είδη Ανά Πωλητή» προστέθηκε στα διαθέσιμα πεδία ταξινόμησης το «Βοηθητικό Κλειδί» του είδους.
Συντόμευση Πληκτρολογίου : Όλες οι εκτυπώσεις μπορούν να εκτελούνται με την χρήση των πλήκτρων Alt+K ανεξαρτήτως της γλώσσας του πληκτρολογίου (Ελληνικά-Αγγλικά).
Αποθήκη - Browser Ειδών
Στα διαθέσιμα πεδία του browser (λίστας) Ειδών Αποθήκης προστέθηκε το πεδίο «Λογιστικός Χαρακτηρισμός». Μπορείτε να το προσθέσετε χρησιμοποιώντας το button της τροποποίησης μορφής προβολής ή επιλέγοντας με δεξί κλικ το παράθυρο επιλογής πεδίων.

Παραστατικά
Δυνατότητα Επιλογής Εκτυπωτή κατά την Ακύρωση Παραστατικού : Η συγκεκριμένη δυνατότητα προστέθηκε στα παραστατικά Πωλήσεων, Αγορών, στα παραστατικά Εισπράξεων Πελατών και Πληρωμών Προμηθευτών.
Παραστατικά Αγοράς Πετρελαίου Θέρμανσης: Προστέθηκε το νέο πεδίο «Πλήρης Αριθμός Παραστατικού Προμηθευτή για αποστολή στον ΗΦΑΙΣΤΟ», στο οποίο μπορείτε να καταχωρείτε τον πλήρη αριθμό παραστατικού Προμηθευτή που ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος από 6 χαρακτήρες. Αφορά στις επιχειρήσεις Εμπορίας Πετρελαίου (ορίζεται στις Παραμέτρους Χρήσης). Το νέο πεδίο χρησιμοποιείται από την εργασία της υποβολής των στοιχείων διακίνησης πετρελαίου αντί του αριθμού έκδοσης εφόσον είναι συμπληρωμένο.

Φόρμες έκδοσης Παραστατικών
Με τη νέα έκδοση, έχετε την δυνατότητα να αντιγράψετε φόρμες παραστατικών από άλλη εταιρία. Δημιουργώντας νέα φόρμα, επιλέγετε «Αντίγραφο από Εταιρία» και αντιγράφετε την φόρμα που θα διαλέξετε. Την φόρμα μπορείτε να την επεξεργαστείτε και να την αποθηκεύσετε στην τρέχουσα εταιρία που δουλεύετε.
Προστέθηκαν νέες demo γραφικές φόρμες στην εταιρία 999 (DEMO). Αυτές τις φόρμες, μπορείτε να τις αντιγράψετε στην δική σας εταιρία και να τις τροποποιήσετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και την δικής σας αισθητική. Ο φόρμες είναι οι :
α. Πωλήσεις
1001 για Προσφορές Πωλήσεων
1021 για Παραγγελίες Πωλήσεων
1041 για Δελτία Αποστολής Πωλήσεων
1061 για Τιμολόγια Πωλήσεων
1062 για Δελτία Αποστολής – Τιμολόγια Πωλήσεων
1063 για Πιστωτικά Πωλήσεων
β. Αγορές
1067 για Παραστατικά Επιστροφής
γ. Πωλήσεις Λιανικής (Ταμειακή)
1001 για Παραστατικά Πωλήσεων Λιανικής.

Περιβάλλον εφαρμογής
Γραμματοσειρές
Προστέθηκε η δυνατότητα επιλογής της γραμματοσειράς που θα χρησιμοποιήσει η εφαρμογή καθώς και το μέγεθος των χαρακτήρων της. Μπορεί να ορισθεί το βασικό μέγεθος, το μέγεθος για τα μενού, για την γραμμή εργαλείων (toolbars), για τις επικεφαλίδες κλπ. Ο ορισμός των παραπάνω γίνεται από την εργασία «Προβολή» è «Επιλογές...» è «Γενικά» è «Γραμματοσειρές».

Ιστορικό.
Επίσης, στην γραμμή των εργαλείων, προστέθηκε το πλήκτρο . Με το mouse πληκτρολογώντας το «κάτω βέλος» , εμφανίζονται οι τελευταίες εργασίες που χρησιμοποιήσατε, τις οποίες και μπορείτε να επιλέξετε. Το «Ιστορικό» μπορείτε πληκτρολογώντας το button, να το ορίσετε να εμφανίζεται μόνιμα στην κάθετη ζώνη εργαλείων (όπως και το μενού και το Πλαίσιο Εργασιών). Ο μέγιστος αριθμός των εργασιών που θα εμφανίζονται στο «Ιστορικό», ορίζονται από την εργασία «Προβολή» è «Επιλογές...»è «Οθόνες Περιήγησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: