Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Κυκλοφορία νέας έκδοσης της εφαρμογής SingularLogic Accountant V 3.07a σε μορφή patch

Από σήμερα θα είναι στη διάθεσή σας η νέα έκδοση της εφαρμογής SingularLogic Accountant V 3.07a σε μορφή patch (ειναι διαθεσιμη μεσα απο το Live Update)

Γενικές Βελτιώσεις

Προστέθηκε η εργασία "Αναβάθμιση Μεταβλητών" στις Οικονομικές Αναφορές, η οποία εκτελείται σε περίπτωση που έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές στις μεταβλητές των οικονομικών αναφορών.

Προστέθηκαν τα ακόλουθα κριτήρια στην Αναβάθμιση Μεταβλητών φορολογικών Δηλώσεων: α) Αυτόματη εκτέλεση εργασίας "Ενημέρωση Μεταβλητών Δηλώσεων Φ.Π.Α.". Β)Αυτόματη Δημιουργία Νέων Εντύπων.

Προστέθηκε το κριτήριο Αυτόματη εκτέλεση της εργασίας "Ενημέρωση Μεταβλητών Δηλώσεων Φ.Π.Α.". στην Αναβάθμιση Μεταβλητών Οικονομικών Αναφορών.

Στις φόρμες ευρετηρίων προστέθηκε η ακόλουθη δυνατότητα που αφορά στους περιορισμούς δικαιωμάτων των χρηστών: "Εισαγωγή Εργασίας Αποθήκευσης" καθώς και η εργασία "Αποθήκευση Ευρετηρίου σε οποιαδήποτε μορφή". Η τελευταία αφορά τις φόρμες που διαθέτουν ευρετήριο με δυνατότητα αποθήκευσης σε αρχείο.

Προστέθηκε η δυνατότητα καταχώρησης και ανάκτησης των στοιχείων προεκτύπωσης βιβλίων θεώρησης στις Ειδικές Εργασίες, προκειμένου να υπάρχει ιστορικότητα στο τι προτείνεται κάθε φορά.


Καταστάσεις Εφαρμογής

Στις Καταστάσεις Τζίρου των λογαριασμών πελατών, προμηθευτών και χρεωστών-πιστωτών προστέθηκε κριτήριο αύξουσας ή φθίνουσας ταξινόμησης τζίρου.

Εταιρείες Πετρελαιοειδών

Το παρακάτω ισχύει για εταιρείες που έχουν την ιδιότητα «Εταιρεία Πετρελαιοειδών»:

Στην κατάσταση κινήσεις ανά λογαριασμό εξόδων προστέθηκε το κριτήριο "Εμφάνιση ποσοτήτων κίνησης". Σε περίπτωση που επιλεγεί, εμφανίζεται η στήλη "Ποσότητα" καθώς και τα σύνολα αυτής στο τέλος της εκτύπωσης.

Διαχείριση Βιβλίων Γ’ κατηγορίας

Στον Έλεγχο υπολοίπου των άρθρων λογιστικής προστέθηκε η επιλογή "Μεταφορά Νέου Υπολοίπου στις Γραμμές", η οποία μεταφέρει το " Υπόλοιπο Προσωρινών και Οριστικών Κινήσεων" των λογαριασμών στις Γραμμές του άρθρου λογιστικής, πραγματοποιώντας κίνηση αντίθετη από το υπόλοιπο του λογαριασμού ώστε το τελευταίο να είναι μηδενισμένο.

Διαχείριση Βιβλίων Β’ κατηγορίας

Προστέθηκε η επιλογή "Των Υποκαταστημάτων" στο group "να συμπεριληφθούν οι κινήσεις" στις παρακάτω Καταστάσεις: α) Βιβλίων Εσόδων - Εξόδων β) Μηνιαία Κατάσταση Στηλών. Σε περίπτωση που επιλεγεί, τα κριτήρια "Να εκτυπωθούν τα Στοιχεία του Υποκαταστήματος" και "Εμφάνιση Συνόλων ανά Υποκατάστημα" εμφανίζονται απενεργοποιημένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: