Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Κυκλοφορία νέας έκδοσης της εφαρμογής Manager Next V 1.9.1.0 σε μορφή patch

Από σήμερα θα είναι στη διάθεσή σας η νέα έκδοση της εφαρμογής Manager Next V 1.9.1.0 σε μορφή patch

Η έκδοση 1.9.1.0 της εφαρμογής SingularLogic Manager Next αποτελεί συμπληρωματική έκδοση της 1.9.0.0 της παραπάνω εφαρμογής για την υποστήριξη της εξομοίωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το Πετρέλαιο Θέρμανσης (αφορά σε εταιρίες εμπορίας πετρελαίου).

1.1. Παράμετροι Πετρελαίου Θέρμανσης : Προστέθηκε ο Αριθμός Μητρώου ΗΦΑΙΣΤΟΣ (20 χαρακτήρες) για να καλυφθεί η χρήση της εφαρμογής από Υποκαταστήματα. Η εφαρμογή επιτρέπει την πληκτρολόγηση δύο τμημάτων χωριζόμενων από τελεία (.). Το πρώτο τμήμα (πριν την τελεία) πρέπει να είναι κατάλληλο ΑΦΜ και το δεύτερο ο αριθμός υποκαταστήματος. Αυτός ο Α.Μ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ θα μεταφέρεται στην "ΑΦΡΟΔΙΤΗ". Όταν είναι κενός, θα μεταφέρεται ο ΑΦΜ από τα στοιχεία εταιρίας (για λόγους συμβατότητας προηγούμενων εκδόσεων).

1.2. Διαχείριση Παραστατικών Πωλήσεων και Αγορών : Τα απαγορευτικά / προειδοποιητικά μηνύματα για ασυμπλήρωτα πεδία διακίνησης Πετρελαίου Θέρμανσης, θα εμφανίζονται εφόσον η Ημερομηνία Έκδοσης είναι συμπληρωμένη και μεγαλύτερη ή ίση της ημερομηνίας έναρξης εξομοίωσης Φόρων (Παράμετροι Πετρελαίου).

1.3. Διαδικασία υποβολής στοιχείων διακίνησης Πετρελαίου : Εάν υπήρχαν παραστατικά με λάθη, η εφαρμογή δεν επέτρεπε την αποστολή στην "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" κανενός παραστατικού, ακόμα και των σωστών (από πλευράς ελέγχων). Τώρα, τα παραστατικά χωρίς λάθη θα αποστέλλονται κανονικά στην "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" ακόμα και εάν υπάρχουν άλλα παραστατικά με σφάλματα. Στο τέλος της διαδικασίας, σε ειδική σελίδα, εμφανίζονται τα παραστατικά που δεν απεστάλησαν από την εφαρμογή, είτε απορρίφθηκαν από το σύστημα ΑΦΡΟΔΙΤΗ, με την ανάλογη αιτιολογία απόρριψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: