Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Κυκλοφορία νέας έκδοσης V 3.29 των εφαρμογών SingularLogic Accountant, Γενική Λογιστική & Εσοδα Εξοδα

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ 2010

Οι Εκκαθαριστικές Δηλώσεις ΦΠΑ 2010 στο σύστημα taxisnet από το λογισμικό ‘Singularlogic Accountant’ με χρήση των ‘rtlpack001.bpl’ και ‘TaxisEkkathVAT.fmp’ που σας ειχαμε ενημερωσει με προηγουμενο mail υποβλήθηκαν με σωστούς υπολογισμούς αλλά σε κατάσταση ‘Με επιφύλαξη’.

Αυτό συνέβη λόγω αλλαγής της λειτουργίας του πεδίου 010 της δήλωσης στο taxisnet. Η τιμή του πεδίου μέχρι πέρυσι έχοντας τιμή κενό θεωρούσε την δήλωση οριστική ενώ φέτος, χωρίς να έχουν αποσταλεί ή αναρτηθεί στην σχετική ιστοσελίδα γραπτές οδηγίες, θεωρεί ότι η δήλωση είναι ‘Με επιφύλαξη’ και δίνει αυτόματα το site τιμή 1, χωρίς προειδοποίηση.
Δυστυχώς παρά τη διεξαγωγή ελέγχων πριν την έκδοση των συγκεκριμένων βελτιώσεων το θέμα δεν εντοπίστηκε γιατί η καταχώρηση επέστρεφε ‘Επιτυχής Καταχώρηση’ και μόνο αν ελέγχονταν η δήλωση με Προεπισκόπηση γίνονταν αντιληπτή η κατάσταση.

Το σχετικό θέμα για το οποίο ήδη έχει εκδοθεί νέα release δημιούργησε γενικότερη σύγχυση και την Τρίτη 15/03/2011, περίπου στις 11:00 π.μ. το taxisnet ανάρτησε ιστοσελίδα η οποία ζητάει επιβεβαίωση καταχώρησης της δήλωσης με κατάσταση ‘Σε επιφύλαξη’.

Για όσους απο εσας έχετε αποστείλει εκκαθαριστικές και βρίσκονται σε κατάσταση ‘Σε επιφύλαξη’ σε επικοινωνία που είχε η SingularLogic με το Taxisnet προκειμένου να αποφευχθεί η επίσκεψη σας στις αρμόδιες ΔΟΥ για την ορθή τακτοποίηση των δηλώσεων, όπως προβλέπεται από τη σχετική διάταξη, θα πρέπει να σταλεί από εσάς e-mail στο taxisnet@taxisnet.gr μια λίστα που να αναφέρει τα στοιχεία "ΑΦΜ" "ΕΠΩΝΥΜΙΑ" "ΟΝΟΜΑ" "ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ"
Η επικοινωνία να είναι της παρακάτω μορφής :

«Σας αποστέλλω τα στοιχεία των πελατών μου που από λάθος καταχωρήθηκαν οι εκκαθαριστικές Δηλώσεις με επιλεγμένο το πεδίο «Με επιφύλαξη». Παρακαλώ πολύ όπως προβείτε στη διόρθωση αυτών.
Ευχαριστώ πολύ,»
Για το λογο αυτο κυκλοφορησε και η εκδοση 3.29 την οποια μπορειτε να κατεβασετε απο το Live Update

Δεν υπάρχουν σχόλια: