Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφορία νέας έκδοσης V 3.26 των εφαρμογών SingularLogic Control 1-2-3, SingularLogic Control4

Σας ενημερώνουμε για την κυκλοφορία της νέας έκδοσης 3.26 των εφαρμογών SingularLogic Control 1-2-3 και SingularLogic Control-4

Η έκδοση 3.26 περιλαμβάνει νέες δυνατότητες, λειτουργίες και χειριστικές ευκολίες.

Προσθήκες - Βελτιώσεις

Λόγω της αλλαγής των συντελεστών Φ.Π.Α. από 01/01/2011 , έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες στο utility IncExpConv.exe. Για τον ίδιο λόγο, πραγματοποιήθηκε προσθήκη της λειτουργίας "Ανενεργός" στους λογαριασμούς εσόδων, εξόδων και φόρων. Ένας λογαριασμός που θα τεθεί ανενεργός, δε θα είναι διαθέσιμος προς επιλογή.

Ανατρέξτε στις "Προτιμήσεις για το περιβάλλον της εφαρμογής" και στις οδηγίες της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, προκειμένου να λάβετε γνώση των αλλαγών στη λειτουργία αυτή

Σε γενικές γραμμές :

Το πεδίο "Κατάλογος SFP" είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί, εφόσον είναι συμπληρωμένο το πεδίο "Κατάλογος ΤΧΤ". Επίσης συνιστάται να έχει λάβει τιμή το πεδίο "Κατάλογος SFP", στην περίπτωση που έχει αποδοθεί τιμή στο πεδίο "Κατάλογος PDF" και θέλετε να εκτυπώνετε σε εκτυπωτή PDF Fiscal. Δεν απαιτείται αλλαγή του "Καταλόγου SFP" μετά την έκδοση Ζ.

Προκειμένου να γίνει εφικτή η επιλογή εκτυπωτή κατά την έκδοση, προστέθηκε στις σειρές αρίθμησης παραστατικών, το πεδίο "Επιλογή εκτυπωτή κατά την έκδοση", ώστε να εμφανίζεται η φόρμα επιλογής εκτυπωτή (με προεπιλεγμένο τον εκτυπωτή που έχει οριστεί στη σειρά) πριν την έκδοση του παραστατικού.

Ο έλεγχος υπολοίπου αποθέματος αποθήκης διαχωρίστηκε βάσει του είδους της κίνησης. Για το σκοπό αυτό παρέχονται μια σειρά από επιλογές για τη διαμόρφωση του υπολοίπου που θα χρησιμοποιηθεί στον έλεγχο αυτό.

Προστέθηκε παράμετρος στις παραμέτρους πολιτικής ειδών και υπηρεσιών, ώστε να είναι δυνατός ο αποκλεισμός των μηδενικών ποσοστών έκπτωσης.

Παραμετροποιήθηκε η εμφάνιση του κόστους πωληθέντων στην ανάλυση γραμμής παραστατικού πωλήσεων και εγγραφής εσόδων, με χρήση περιορισμού δικαιωμάτων ανά χειριστή για την εργασία "Εμφάνιση κόστους πωληθέντων".

Τις νεες εκδοσεις μπορειτε να τις κατεβασετε απο το Live update

Δεν υπάρχουν σχόλια: