Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφορία νέας έκδοσης V 3.26 των εφαρμογών SingularLogic Accountant, SingularLogic Λογιστικά Γενική Λογιστική & Εσοδα Εξοδα

Σας ενημερώνουμε για την κυκλοφορία της νέας έκδοσης 3.26 των εφαρμογών SingularLogic Accountant ,SingularLogic Λογιστικά Γενική Λογιστική ,SingularLogic Έσοδα Έξοδα

Στις νέες εκδόσεις των εφαρμογών SingularLogic Accountant ,SingularLogic Λογιστικά Γενική Λογιστική ,SingularLogic Έσοδα Έξοδα προστέθηκαν οι παρακάτω βελτιώσεις:

Λόγω της αλλαγής των συντελεστών Φ.Π.Α. από 01/01/2011 έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες στο utility IncExpConv.exe Για τον ίδιο λόγο, προστέθηκε η λειτουργία "Ανενεργός" στους λογαριασμούς εσόδων, εξόδων και φόρων. Ένας λογαριασμός που θα τεθεί ανενεργός, δε θα είναι διαθέσιμος προς επιλογή.

Προσθήκη νέων λογαριασμών με τα νέα ποσοστά ΦΠΑ σε νέα περιοχή εργασίας καθώς και νέες μεταβλητές για τη σύνδεση αυτών και ήδη υπαρχόντων με τις Δηλώσεις ΦΠΑ.

Δυνατότητα Ηλεκτρονικής Υποβολής, στο taxisnet , των εντύπων :

α) Φ2 / Περιοδική Δήλωση ΦΠΑ
β) Φ4 / Ανακεφαλαιωτικός πίνακας Ενδοκοινοτικών Παραδόσεων
γ) Φ5 / Ανακεφαλαιωτικός πίνακας Ενδοκοινοτικών Αποκτήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ :

Στα έντυπα Φ4, Φ5 θα πρέπει στο πεδίο “χώρα” η τιμή να αναγράφεται όπως ακριβώς αναγράφεται και στο taxisnet. π.χ. Γερμανία – DE

Ανατρέξτε στις "Προτιμήσεις για το περιβάλλον της εφαρμογής" και στις οδηγίες της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, προκειμένου να λάβετε γνώση των αλλαγών στη λειτουργία αυτή (εγχειρίδιο οδηγιών \Manual\EInvoice.pdf ).

Σε γενικές γραμμές :

Το πεδίο "Κατάλογος SFP" είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί, εφόσον είναι συμπληρωμένο το πεδίο "Κατάλογος ΤΧΤ". Επίσης συνιστάται να έχει λάβει τιμή το πεδίο "Κατάλογος SFP", στην περίπτωση που έχει αποδοθεί τιμή στο πεδίο "Κατάλογος PDF" και θέλετε να εκτυπώσετε σε εκτυπωτή PDF Fiscal. Δεν απαιτείται αλλαγή του "Καταλόγου SFP" μετά την έκδοση Ζ.

Προκειμένου να είναι δυνατή η επιλογή εκτυπωτή κατά την έκδοση, προστέθηκε στις σειρές αρίθμησης παραστατικών το πεδίο "Επιλογή εκτυπωτή κατά την έκδοση", ώστε να εμφανίζεται η φόρμα επιλογής εκτυπωτή (με προεπιλεγμένο τον εκτυπωτή που έχει οριστεί στη σειρά) πριν την έκδοση του παραστατικού.

Τις νεες εκδοσεις αμεσα μπορειτε να τις προμηθευτειτε απο το Live Update

Δεν υπάρχουν σχόλια: