Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Κυκλοφορία νέας έκδοσης του Eurofasma Next V 2.6.0

Η έκδοση 2.6.0.0 της εφαρμογής “SingularLogic Eurofasma Next” περιλαμβάνει πλήθος βελτιώσεων, χρήσιμες στους φακέλους εισαγωγής καθώς και άλλες οι οποίες συναντώνται σε όλη της έκταση της.

Για τους Φακελους Εισαγωγης
  1. Παρέχεται η δυνατότητα να μη δημιουργούνται παραστατικά προβλέψεων και κοστολογήσεων αν καμία αλλαγή δεν έχει επέλθει στους φακέλους.
  2. Δύναται να πραγματοποιηθεί κοστολόγηση φακέλων με αυτόματη δημιουργία προβλέψεων, όπου κρίνεται απαραίτητο.
  3. Ο χρήστης λαμβάνει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θέλει ή όχι να συμπεριληφθούν έξοδα στο φάκελο εισαγωγής με παραστατικά που δεν ενημερώνουν αξιακά την καρτέλα των επιβαρύνσεων.
  4. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει αν η τιμή της παραγγελίας θα λαμβάνεται υπόψη κατά τη δημιουργία προβλέψεων στους φακέλους εισαγωγής.
Ενημέρωση τιμών λιανικής σε κάθε νέα απόδειξη από την Ταμειακή
Οι νέες τιμές λιανικής ενημερώνονται κάθε φορά που ο χρήστης εκδίδει μία απόδειξη λιανικής πώλησης από την Ταμειακή, χωρίς να απαιτείται η έξοδος και η είσοδός του, εκ νέου, στο πρόγραμμα της Ταμειακής.
Αλλαγή Αξίας Φ.Π.Α. στην γραμμή παραστατικών πωλήσεων
Στην παρούσα έκδοση ο χρήστης αποκτά τη δυνατότητα να μεταβάλλει την αξία Φ.Π.Α. σε γραμμή του παραστατικού πωλήσεων. Προϋπόθεση αποτελεί το παραστατικό να είναι χειρόγραφο.
Δυνατότητα διαγραφής αρχείου για ενημέρωση ΗΦΤΜ
Δίνεται πλέον η δυνατότητα στο χρήστη να διαγράφει το αρχείο ενημέρωσης από ΗΦΤΜ μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: