Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Κυκλοφορία νέων Εκδόσεων της οικογένειας εφαρμογών Eurofasma (dos) V 9.60

Σας ενημερώνουμε για την κυκλοφορία νέων εκδόσεων των εφαρμογών

Eurofasma Base: V 9.60
Eurofasma Εμπορική Διαχείριση: V 9.60
Eurofasma Audit: V 9.60
Eurofasma Audit Plus: V 9.60
Eurofasma Διαχείριση Λιανικής /POS: V 9.60
Eurofasma Consolidation: V 9.60
Eurofasma Cashier Link: V 9.60

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει :
• Συγκριτική κατάσταση Πραγματικών και Ελάχιστων (τεκμαρτών) Καθαρών Κερδών
• Διαχωρισμός συναλλαγών εσωτερικού, Ε.Ε. και τρίτων χωρών στην ενημέρωση βιβλίων Β' κατηγορίας καθώς και ενσωματώνει την διαδικασία Εφαρμογής Νέων Συντελεστών ΦΠΑ βάσει της ΠΟΛ 1098 ,σχετικά με την αύξηση συντελεστών ΦΠΑ από την 01.07.2010 .

Αναλυτικά :
Α. Συγκριτική κατάσταση Πραγματικών και Ελάχιστων (τεκμαρτών) Καθαρών Κερδών
Η εργασία αυτή εκτελείται από την επιλογή "Εκτυπώσεις" "04. Αποθήκης" "2. Πληροφοριακές" "07. Σύγκριση Πραγματικών-Ελαχίστων Κερδών" και εφόσον έχετε εγκαταστημένη την εφαρμογή "Eurofasma Εσοδα/Εξοδα".
Β. Διαχωρισμός συναλλαγών εσωτερικού, Ε.Ε. και τρίτων χωρών στην ενημέρωση βιβλίων Β' κατηγορίας
Για τον διαχωρισμό των συναλλαγών εσωτερικού, εντός Ευρωπαϊκής Ενωσης και τρίτων χωρών (εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης), προστέθηκαν δύο νέα πεδία στα είδη της Αποθήκης :Λογιστικοί Χαρακτηρισμοί συναλλαγών εντός και εκτός Ε.Ε.. Τα δύο νέα πεδία χρησιμοποιούνται κατά την εξαγωγή των αρχείων για ενημέρωση της εφαρμογής "Eurofasma Εσοδα/Εξοδα" ή "Accountant". Οι συναλλαγές εντός Ε.Ε. και εκτός Ε.Ε. θα χρησιμοποιούν τις τιμές των νέων πεδίων, ενώ οι συναλλαγές εσωτερικού τον υπάρχοντα Λογιστικό Χαρακτηρισμό.

Κατά την μετατροπή των αρχείων σας, οι Λογιστικοί Χαρακτηρισμοί συναλλαγών εντός και εκτός Ε.Ε. λαμβάνουν αρχικά την τιμής του υπάρχοντος Λογιστικού χαρακτηρισμού. Για να μεταβάλετε τις τιμές τους, από τις εργασίες "Νέας Εγγραφής" ή "Μεταβολής" Είδους Αποθήκης, πρέπει να πληκτρολογήσετε F6 και να επιλέξετε την σχετική εργασία από το menu που θα εμφανισθεί. Μπορείτε να αλλάξετε τις τις τιμές ή να κάνετε ανεύρεση πληκτρολογώντας F7.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις τιμές τους και από την εργασία της "Προβολής" Είδους Αποθήκης με τον ίδιο τρόπο, πληκτρολογώντας δηλαδή F6 και επιλέγοντας από το menu.

Τις νέες εκδόσεις σε μορφή upgrade μπορείτε να τις προμηθευτειτε από το Live Update

Δεν υπάρχουν σχόλια: