Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Σάββατο 23 Απριλίου 2005

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΕ CONTROL (1.29a - 1.06a) ΚΑΙ ACCOUNTANT (2.21a)

H INFO AE σας ενημερωνει οτι κυκλοφορησαν οι νεες εκδοσεις σε CONTROL και ACCOUNTANT με σημαντικες βελτιωσεις και προσθηκες.

Παρακατω αναφερομε μερικες απο αυτες

Ενημέρωση Συνδέσεων Μεταβλητών για το έντυπο Ε3 - Θα πρεπει απαραιτητα να γινει η εισαγωγή του αρχείου fpaupd.txt που βρίσκεταιστο φάκελο taxDocs (από την εργασία Εισαγωγή Στοιχείων Φορολογικών Δηλώσεων). Ετσι ενημερώνονται αυτόματα οι συνδέσεις των μεταβλητών φορολογικών δηλώσεων σε Λογαριασμούς Εσόδων Εξόδων, Φόρων (για βιβλία β') ή σε λογαριασμούς λογιστικού σχεδίου(για βιβλία γ').

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι κωδικοί των λογαριασμών της εταιρίας να είναι ίδιο με το προτεινόμενο λογιστικό σχέδιο.

Η εισαγωγή του παραπάνω αρχείου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για το έντυπο Ε3 εφόσον πραγματοποιούνται αυτόματα όλες οι απαραίτητες συνδέσειςγια τον υπολογισμό.

Η εισαγωγή του παραπάνω αρχείου συνίσταται επίσης και σε περίπτωση που επιθυμείτε γενικά να εισάγετε τις προτεινόμενες συνδέσεις μεταβλητών φορολογικών δηλώσεων σε λογαριασμούς και εφόσον οι λογαριασμοί της εταιρίας διαθέτουν τους ίδιους κωδικούς με τους προτεινόμενους.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Ειδικά για τα Βιβλία Γ' η εισαγωγή στοιχείων πρέπει να εκτελεστεί σε κάθε εταιρία.

Νέες Οικονομικές Αναφορές - Παρέχονται δύο νέες Οικονομικές Αναφορές. Για να είναι διαθέσιμες πρέπει να εισάγετε το αρχείο Report Upd.txt.(στο φάκελο tax.docs) από την εργασία Εισαγωγή Στοιχειών Φορολογικών Δηλώσεων

α) Η Οικονομική Αναφορά ΄΄Αποτελέσματα Εμπορικής Επιχείρησης΄΄ προσφέρει πληροφορίες για την εικόνα της επιχείρησης, αφορά Βιβλία Γ' κατηγορίας και είναι περιοδική
β) Η Οικονομική Αναφορά ΄΄Αυτόματη Περαίωση΄΄ απευθύνεται σε όσους θέλουν να κλείσουν τις χρήσεις 2003 και 2004, υπολογίζει αυτόματα τις διαφορές του ΦΠΑ και αφορά σε όλες τις κατηγορίες βιβλίων.

ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

1. Δυνατότητα διαμόρφωσης των στοιχείων που εμφανίζονται στην φόρμα αναζήτησης (Browser) αξιογράφων καθώς και δυνατότητα ταξινόμησης βάσει καθενός από τα στοιχεία αυτά. Επίσης δυνατότητα επαναφοράς των αρχικών προτεινόμενων ρυθμίσεων. [Επιλογές με δεξί κλικ].

2. Δυνατότητα καταγραφής & εκτέλεσης Macro εντολών
3. Προσθήκη συνόλων ανά κατάσταση αξιογράφου, στο Ημερολόγιο κινήσεων Αξιογράφων

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

4. Δυνατότητα εκτύπωσης 25 χαρακτήρων για τον λογαριασμό λογιστικού σχεδίου, σε εκτυπωτικά Αναλυτικό Ημερολόγιο, Ισοζύγιο, Γενικό Καθολικό, Φύλλο Ανάλυσης και Ελέγχου

5. Προσθήκη του εντύπου περαίωσης στις οικονομικές αναφορές (θα πρέπει να γίνει Import το ReportUpd, σε υπάρχουσες περιοχές)

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΓΙΩΝ

6. Προσθήκη συνόλων στα αποτελέσματα προβλέψεων τακτικών & πρόσθετων αποσβέσεων.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΕ CD ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΝΕΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ

Σε περιπτωση που δεν εχετε παραλαβει ακομα το CD σας μπορειτε να απευθυνεστε στην εταιρεια μας (INFO AE - τηλ. 28210 98800 - e-mail adpan@info.gr).
Οι νεες εκδοσεις ειναι διαθεσιμες απο 21/04/2005

Δεν υπάρχουν σχόλια: