Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2005

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

Στα πλαίσια της ενημέρωσης σας για τις εξελίξεις που αφορούν τις εφαρμογές της SINGULAR επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας σχετικά με τη νέα προωθητική ενέργεια που στόχο έχει την αναβάθμιση από την εφαρμογή Manager/Λογιστής (για το Hotel Manager θα υπάρχει ειδική μνεία για την ετήσια τηλεφωνική υποστήριξη) που λειτουργείτε.

Όπως ήδη γνωρίζετε, η υποστήριξή καθώς και οι νέες εκδόσεις της οικογένειας εφαρμογών Manager έχουν παύσει να διατίθενται από την 1η Ιανουαρίου 2005.

Η επιτακτική ανάγκη απόσυρσης των προϊόντων αυτών προέκυψε από την εγκατάλειψη των παλαιών τεχνολογιών σε διεθνές επίπεδο, καθώς και τη ραγδαία αύξηση των αναγκών των επιχειρήσεων.

Με γνώμονα την αποτελεσματικότερη μετάβαση σας στις νέες μας εφαρμογές και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της μεταβατικής αυτής περιόδου, σχεδιάσαμε μια προσφορά αναβάθμισης με προνομιακούς όρους ειδικά για εσάς, τους κατόχους των εφαρμογών Manager.

Συγκεκριμένα, για την αναβάθμιση από την εφαρμογή Manager την οποία διαθέτετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή της Singular Software, η λιανική τιμή διαμορφώνεται στο διπλάσιο της αξίας της ετήσιας release της εφαρμογής στην οποία επιθυμείτε να μεταβείτε. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η εφαρμογή της επιλογής σας (για 1 χρήστη) καθώς και η ετήσια release της.


Αξία νέας εφαρμογής + ετήσια release = Αξία ετήσιας release x 2


Αν για παράδειγμα κάποιος επιθυμεί να μεταβεί από το Manager Εμπορική Διαχείριση στο Singular Control 3, θα επιβαρυνθεί με το πόσο των 600€ για τη νέα εφαρμογή και την ετήσια release της.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι 30 / 4 / 2005.

Πιστεύουμε ότι η ειδική αυτή προσφορά που αφορά αποκλειστικά και μόνο τους Πελάτες μας, σε συνδυασμό με την τεχνολογική υπεροχή των νέων οικογενειών εφαρμογών της Singular Software θα σας βοηθήσει να μεταβείτε εύκολα και αποτελεσματικά σε μια νέα επιχειρηματική πρακτική με μεγαλύτερες δυνατότητες διαχείρισης και ανάπτυξης.

Επικοινωνήστε λοιπόν σήμερα με την INFO AE (adpan@info.gr - τηλ. 2821098800) για να παρακολουθήσετε μια πλήρη παρουσίαση των εφαρμογών μας, καθώς και της συνολικής προσφοράς που ισχύει

Δεν υπάρχουν σχόλια: