Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Κυκλοφορία νέων εκδόσεων των εφαρμογών Professional Έσοδα – ΈξοδαV 4.01 ,Γενική Λογιστική v3.41,Defacto Εμπορική Διαχείριση v7.20 ,Ορίζοντες N.G. Εμπορική Διαχείριση v3.20,Συγκεντρωτική Τιμολογίων v 2.60 και Defacto Εμπορική Διαχείριση (Win) v 8.61


Σας ενημερώνουμε για την κυκλοφορία των εκδόσεων των εφαρμογών :

·        Professional Έσοδα – Έξοδα V 4.01
·         Γενική Λογιστική v3.41
·         Defacto Εμπορική Διαχείριση v7.20
·         Ορίζοντες N.G. Εμπορική Διαχείριση v3.20
·         Συγκεντρωτική Τιμολογίων  v2.60
·         Defacto Εμπορική Διαχείριση (Win) v 8.61

Στις νέες εκδόσεις  προστέθηκαν οι κατάλληλες παράμετροι ώστε να εξυπηρετηθεί η διαδικασία υποβολής της Συγκεντρωτικής Κατάστασης ΚΕ.Π.Υ.Ο Πωλήσεων / Αγορών. Μέχρι στιγμής η εφαρμογή, με τη δημιουργία του μηχανογραφικού αρχείου, με τα στοιχεία της συγκεντρωτικής κατάστασης ΚΕΠΥΟ, φρόντιζε την αυτόματη μεταφορά του σε μία ή περισσότερες δισκέτες. Σε αυτή την έκδοση η δημιουργία του μηχανογραφικού αρχείου "IL01" αποκλειστικά σε δισκέτα παύει να ισχύει ενώ ο χρήστης αποκτά τη δυνατότητα να επιλέξει την περιοχή δίσκου στην οποία θα δημιουργηθεί το αρχείο καθώς το όνομα του παραγόμενου αρχείου . 

Επιπρόσθετα στα "Λοιπά στοιχεία δηλούντος" παρέχεται η δυνατότητα να επιλέγεται το "είδος χαρακτήρων" ("Dos ή Ansi") σύμφωνα με το οποίο θα δημιουργηθεί το ενδιάμεσο αρχείο .


Στην εφαρμογή "επεξεργασίας των μηχανογραφικών αρχείων" (MKVERIF) και στη διαδικασία "ενοποίησης των αρχείων ΚΕΠΥΟ" μπορεί πλέον να προσδιοριστεί το "είδος χαρακτήρων" βάσει του οποίου θα δημιουργηθεί το τελικό αρχείο που θα αποσταλεί στο taxis.

·   Επιπρόσθετα στις εφαρμογές Defacto Εμπορική Διαχείριση v7.20 ,Ορίζοντες N.G. Εμπορική Διαχείριση v3.20 και Συγκεντρωτική Τιμολογίων  v 2.60 και Defacto Εμπορική Διαχείριση (Win) v 8.61 υλοποιήθηκε αναβάθμιση του συστήματος ασφαλείας της εφαρμογής. Λεπτομερής αναφορά για το σύστημα ασφαλείας γίνεται στο Doc με τίτλο "Οδηγίες διαδικασίας εγκατάστασης και νέου συστήματος ασφαλείας" που συνοδεύει την εγκατάσταση της εφαρμογής.


Τις νέες  εκδόσεις  μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το Live update

Δεν υπάρχουν σχόλια: