Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Κυκλοφορία Νέας Έκδοσης της εφαρμογής του One Touch Retail και One Touch Small Retail Version 2010 Build 2.1.5

Η έκδοση 2.1.5 περιέχει νέες λειτουργίες, καινούργια actions και πολλές βελτιώσεις σε υπάρχοντα actions. Οι κύριες αλλαγές της version αυτής:

1. Νέα actions / Νέες λειτουργίες
a. Υπόλοιπα είδους. Για τις Stand Alone εγκαταστάσεις παρέχεται η δυνατότητα τήρησης υπολοίπου ειδών και καρτέλας ειδών.
b. Ενημέρωση τιμής στο Βack Οffice. Νέο action, που αφορά το Small Retail και με Back Office το Manager Next, το οποίο δίνει την δυνατότητα η αλλαγή τιμής που γίνεται στο OneTouch να ενημερώνει και το BackOffice.
c. Βιβλίο πελατών. Νέο add-in για επιχειρήσεις κέντρων αισθητικής ή γυμναστηρίων. Εκτυπώνει στο βιβλίο πελατών την ώρα της έκδοσης της απόδειξης τα στοιχεία που προβλέπονται από τον νόμο (Ημ/νία, Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, παρεχόμενη υπηρεσία, ΑΠΥ). Από την παρούσα version δεν καλύπτεται η «επί διαρκούς παροχής υπηρεσίας».
d. Προ-παραγγελία κατά την δημιουργία ραντεβού. Στο module του ημερολογίου δίνεται η δυνατότητα καταχώρησης των υπηρεσιών/ειδών που θα παρασχεθούν στον πελάτη και μετατροπή αυτών σε παραγγελία.
e. Υποστήριξη UPOS Driver.Εμπλουτίστηκαν οι συσκευές που υποστηρίζονται μέσω UPOS driver. Συνοπτικά υποστηρίζονται με την αντίστοιχη παραμετροποίηση.
i. Εκτύπωση με UPOS μέσω του SFP Add-in
ii. Display device
iii MSR reader (Μαγνητικές κάρτες)
iv. Barcode scanners

2. Νέες εκτυπώσεις
a. Δελτίο επιστροφής σε προμηθευτή. Αφορά το Add in των παραλαβών και προσφέρει μια εναλλακτική φόρμα εκτύπωσης του Δελτίου αποστολής.

Στοιχεία έκδοσης.

Η τρέχουσα έκδοση εγκαθίσταται αυτόνομα ή αναβαθμίζει όλες τις προηγούμενες εκδόσεις (2.0.0 – 2.1.4). Η έκδοση αυτή είναι διαθέσιμη σε 4 γλώσσες. Αγγλικά , Ελληνικά, Ρουμάνικα και Βουλγάρικα.

Οι συνδεσεις γινονται με

Control >=3.12
Defacto >=8.44
Eurofasma Next >=2.3.0
Manager Next >=2.3.0
Orizontes >=3.1
Orizontes NG >= 4.24
Prime / Business >=7.6
Sen >=7.50

Δεν υπάρχουν σχόλια: