Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Κυκλοφορία νέας έκδοσης One Touch Retail και One Touch Small Retail V 2.1.0

Σας ενημερώνουμε για την κυκλοφορία της εφαρμογής One Touch Small Retail V 2.1.0 καθώς και για την νέα έκδοση της εφαρμογής One Touch Retail V 2.1.0

To One Touch Small Retail είναι μια νέα εφαρμογή στην οικογένεια One Touch Retail. Είναι βασισμένη στην τεχνολογία Galaxy της SingularLogic και απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις λιανικής και ελεύθερους επαγγελματίες.

Διαθέτει πλούσια λειτουργικότητα και επιπλέον extra modules για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της αγοράς που απευθύνεται. Ενδεικτικά καλύπτει :
{ Έκδοση αποδείξεων λιανικής και τιμολογίων
{ Έκδοση αποδείξεων υπηρεσιών
{ Γρήγορη εξυπηρέτηση ουράς (barcode scanners, αναμονή ουράς)
{ Διαχείριση απεριόριστου αριθμού ειδών
{ Πολλαπλοί τρόπου πληρωμής
{ Έξυπνοι τιμοκατάλογοι
{ Πλούσιο Reporting
{ Χρήση barcode (υπολογισμός ποσότητας από αξία)

Επιπλέον το One Touch Retail V 2.1.0 αλλά και το One Touch Small Retail V2.1.0 εμπλουτίζονται από 3 νέα extra modules :

Νέα modules

Calendar. Προσφέρει την δυνατότητα δημιουργίας / παρακολούθησης ραντεβού με πελάτη. Τα ραντεβού αυτά μπορούν να έχουν και σύνδεση με υπάλληλο ώστε να παρακολουθείται και το πλάνο εργασιών (time schedule) του υπαλλήλου. Επίσης κατά την δημιουργία του ραντεβού το σύστημα μπορεί να δεχτεί και αντιστοιχήσεις με προϊόντα και υπηρεσίες ώστε αυτά να είναι αυτόματα διαθέσιμα προς τιμολόγηση. Στο ίδιο module μπορεί ο τελικός χρήστης να κρατά και λίστα εκκρεμοτήτων.

Messaging. Προσφέρει την δυνατότητα μαζικής αποστολής mail ή sms προς τους καταχωρημένους πελάτες. Τα μηνύματα αυτά αποθηκεύονται και στο ιστορικό του πελάτη για άμεση ανεύρεση.

CTI. Το module αυτό δίνει την δυνατότητα αναγνώρισης κλήσεων και συνδέεται είτε με το AVAYA (IP τηλεφωνικό κέντρο) είτε με ISDN γραμμή

Δεν υπάρχουν σχόλια: