Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Νέες εκδόσεις 3.11 των εφαρμογών SingularLogic Accountant , SingularLogic Λογιστικά Γενική Λογιστική & Εσοδα Εξοδα

Σας ενημερώνουμε για την κυκλοφορία της νέας έκδοσης 3.11 των εφαρμογών SingularLogic Accountant , SingularLogic Λογιστικά Γενική Λογιστική & Εσοδα Εξοδα

Ειδικότερα στην εφαρμογή SingularLogic Accountant ενσωματώθηκαν οι παρακάτω βελτιώσεις .

Στον λογαριασμό 54.08 ΦΠΑ έκτακτης καταβολής διαγράφηκε η σύνδεσή του με την μεταβλητή FF1701-2 ΕΦΠΑ2008 και την FF1703A ΕΦΠΑ2008. Παραμένει μόνο η σύνδεση του με την Φ24023 ΠΦΠΑ2005. Αυτό προέκυψε από οδηγία του taxisnet για την ορθή υποβολή των εκκαθαριστικών δηλώσεων.

Στην εργασία αυτόματη ενημέρωση ποσοστού Pro-Rata στους λογαριασμούς εξόδων προστέθηκε η δυνατότητα να εμφανίζεται το τρέχον ποσοστό pro-rata, αλλά να υπάρχουν τα αντίστοιχα ποσοστά των προηγούμενων χρήσεων διαθέσιμα για υπολογισμούς.

Προσθήκη διαχείρισης τουριστικών πακέτων (διαδικασία, εκτυπώσεις, υπολογισμοί Δηλώσεων ΦΠΑ από το menu έργα - συμβάσεις).

Δυνατότητα εμφάνισης κινήσεων που αφορούν σε πλήθος υποκαταστημάτων και ανά υποκατάστημα στην εκτύπωση του ισοζυγίου.

Στην περίπτωση που έχει επιλεγεί θεωρημένη εκτύπωση στο Βιβλίο Εσόδων - Εξόδων, πλέον δεν αναγράφεται το λεκτικό "Προσοχή! Δεν ισχύει για Εφοριακή Χρήση".

Προσθήκη της κατάστασης "Έσοδα - Έξοδα ανά έργο (Μαζική Κατάσταση" στις καταστάσεις Έργων.

Τις νέες εκδόσεις μπορειτε να προμηθευτειτε από το Live update και απαιτεί προεγκατεστημένη έκδοση εφαρμογής 3.08 η μεταγενέστερη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: