Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Νεα εκδοση (3.09) των εφαρμογων Accountant και Control

Σας ενημερώνουμε για την κυκλοφορία της νέας έκδοσης 3.09 των εφαρμογών SingularLogic Control 1-2-3, SingularLogic Control4, SingularLogic Accountant, SingularLogic Λογιστικά Γενική Λογιστική & Εσοδα Εξοδα και Importer Exporter V 3.06.

Οι νέες εκδόσεις των εφαρμογών SingularLogic Accountant, SingularLogic Λογιστικά Γενική Λογιστική & Έσοδα Έξοδα περιλαμβάνουν την προσθήκη του Εντύπου "Ε3" για το Οικονομικό Έτος 2009, καθώς και της οικονομικής αναφοράς "Περαίωση 2009".Επίσης, δόθηκε η δυνατότητα ορισμού "Πρότυπου αρχείου xls" στους τύπους φορολογικών δηλώσεων που αφορούν σε οικονομικές αναφορές.

Οι νέες εκδόσεις των εφαρμογών SingularLogic Control 1-2-3, SingularLogic Control4 περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, νέες δυνατότητες όπως Μαζικές Μεταβολές στις επιμέρους οντότητες, On Line ενημέρωση των τιμών πώλησης των ειδών από Κοστολόγια Αγορών καθώς και νέα κριτήρια στις Κινήσεις Φυσικής Απογραφής για την επιλογή ειδών από το Βιβλίο Απογραφής.

Τις νέες εκδόσεις μπορειτε να προμηθευτειτε κατευθείαν από το Live update και απαιτεί προεγκατεστημένη έκδοση εφαρμογής 3.00 η μεταγενέστερη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: