Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Νεες εκδοσεις (3.08) στις οικογενειες προγραμματων Accountant και Control

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση 3.08 των εφαρμογών SingularLogic Control 1-2-3, SingularLogic Control4, SingularLogic Accountant, SingularLogic Λογιστικά Γενική Λογιστική & Έσοδα Έξοδα, η οποία περιλαμβάνει πλήθος βελτιώσεων.

Σύντομα θα κυκλοφορήσουμε νέα έκδοση, όπου θα υλοποιήσουμε λειτουργικότητα με σκοπό την κάλυψη των εντύπων του Εθνικού Κτηματολογίου τα οποία θα ενσωματώσουμε στην εφαρμογή SingularLogic Λογιστικά – Δήλωση Εισοδήματος .

Συγκεκριμένα θα ενσωματωθούν τα έντυπα Δ1, Δ2 καθώς και το έντυπο πληρωμής. Θα υπάρχουν δυνατότητες αντιγραφής από ένα έντυπο σε άλλο, Ηλεκτρονικής υποβολής τους, δυνατότητα σύνδεσης αυτών με το έντυπο Ε9, εκτύπωση αυτών σε λευκό χαρτί Α3 ή/και Α4 και πλήθος άλλων δυνατοτήτων.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε σχετικά με την αγορανομική διάταξη με αρ.πρωτ. Α2-3619 που δημοσιεύτηκε την προηγούμενη Πέμπτη για την οποία πιθανόν να έχετε ακούσει και η οποία έχει σαν σκοπό να καταργήσει τα πιστωτικά τιμολόγια που έκοβαν οι επιχειρήσεις λόγω έκπτωσης στην τιμή μονάδος.
Δεν πρόκειται να γίνει κάποια αλλαγή στις εφαρμογές μας διότι δεν υφίσταται ανάγκη για αυτό . Είτε εμφανιστεί η τιμή του τιμοκαταλόγου και μετά η έκπτωση είτε η τελική τιμή είναι σύμφωνο με την αγορανομική διάταξη.

Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε ότι από την έκδοση 3.05 υποστηρίζεται

Σύνδεση με την υπηρεσία SingularLogic Credit Assist.

ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική χρήση αξίας €20

Κάθε πελάτης, μπορεί να εγγραφεί στην υπηρεσία και να χρησιμοποιήσει δοκιμαστικά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες αξίας €20.

Δεν υπάρχουν σχόλια: