Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Κυκλοφορία νέας έκδοσης της Eurofasma Next V 1.4.0.0

Η νέα έκδοση 1.4.0.0 του SingularLogic Eurofasma Next, περιλαμβάνει νέες λειτουργίες .

Συγκεκριμένα,

Στις φόρμες των ειδών Αποθήκης και των Πελατών, έχουν προστεθεί το νέο πεδίο «Ενημερώνει One Touch Retail».

Η εργασία της Φυσικής Απογραφής δίνει την δυνατότητα συγχώνευσης γραμμών του ίδιου είδους με άθροιση των ποσοτήτων κατά την εισαγωγή από αρχείο ASCII, καθώς και δυνατότητα εκτύπωσης ή εξαγωγής σε αρχείο των διαφορών λογιστικού υπολοίπου και του υπολοίπου της φυσικής απογραφής.

Επιλογή/μεταβολή εναλλακτικής τιμής πώλησης είδους, στα παραστατικά πώλησης.

Ταμειακή με χρήση POS: Κατά την διαδικασία του «Κλεισίματος Ημέρας», η έκδοση κατάστασης Χ είναι πλέον προαιρετική.

Σενάρια Import-Export . Στο CD της εγκατάστασης και στο folder Consolidation, υπάρχουν έτοιμα σενάρια Import-Export.

Βελτιώσεις

1. Σύνδεση με SingularLogic One Touch Retail
Στις φόρμες των ειδών Αποθήκης και των Πελατών, έχουν προστεθεί το νέο πεδίο «Ενημερώνει One Touch Retail». Εάν σε ένα είδος οριστεί να ενημερώνει το One Touch Retail (OTR), τότε θα γίνει ενημέρωση στην περίπτωση Νέας Εγγραφής ή σε μεταβολή των εξής στοιχείων :
Κωδικός είδους, Περιγραφή, Βοηθητικό Κλειδί, Κωδικός Εργοστασίου, Εναλλακτικοί Κωδικοί είδους, Τιμή Λιανικής, Κατηγορία Φ.Π.Α., Κατηγορία Είδους, Ποσοστό Έκπτωσης, Ζυγιζόμενο.
Αντίστοιχα εάν οριστεί σε έναν πελάτη, η ενημέρωση εκτελείται στην περίπτωση της Νέας Εγγραφής ή σε μεταβολή των στοιχείων :
Κωδικός πελάτη, Επωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Επάγγελμα, Πλαφόν, Καθεστώς Φ.Π.Α., Στοιχεία διεύθυνση Λογιστηρίου, Τηλέφωνα, e-mail.

2. Φυσική Απογραφή
Στην εργασία της Φυσικής Απογραφής προστέθηκαν οι εξής νέες δυνατότητες :
a. Καταχώρηση πρόχειρων παραστατικών διαγράφοντας την ημερομηνία έκδοσης και τον αριθμό.
b. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων φυσικής απογραφής από αρχείο ASCII, η εφαρμογή αθροίζει τις ποσότητες των γραμμών του ίδιου είδους.
c. Η κατάσταση των ειδών με το λογιστικό υπόλοιπο, την (φυσική) απογραφή και τις διαφορές, μπορεί να εκτυπωθεί με το button ή να γίνει εξαγωγή της σε αρχείο κειμένου ή λογιστικό φύλλο MS Excel, ή HTML, ή XML, με το button .

3. Παραστατικά Πώλησης : επιλογή – μεταβολή εναλλακτικής τιμής πώλησης
Μέσα στο παραστατικό πώλησης, μπορείτε να επιλέξετε για οποιοδήποτε είδος, διαφορετική εναλλακτική τιμή πώλησης από αυτήν που υπολόγισε η εφαρμογή. Η εργασία εκτελείται πληκτρολογώντας δεξί κλικ πάνω στην γραμμή και επιλέγοντας «Εναλλακτικές Τιμές Πώλησης» από το menu που θα παρουσιαστεί.

4. Ταμειακή - POS
Κατά το «Κλείσιμο Ημέρας» η εφαρμογή θα ρωτήσει τον χρήστη εάν επιθυμεί να εκτυπωθεί επιπλέον και κατάσταση (δελτίο) Χ (εκτός από το δελτίο Ζ).

5. Σενάρια Import-Export
Στο CD της εγκατάστασης και στο folder Consolidation, υπάρχουν έτοιμα σενάρια Import-Export για να εξυπηρετήσουν διαδικασίες πλήρους ανταλλαγής δεδομένων (Consolidation) μεταξύ διαφορετικών βάσεων. Αυτά τα σενάρια, μπορείτε να τα εισάγετε επιλέγοντας από το menu της Περιφερειακής εφαρμογής Import-Export, την εργασία «Αρχείο» è «Εισαγωγή από αρχείο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: