Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2006

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SINGULAR

Αγαπητοί συνεργάτες

Μετα και απο δικη σας επιθυμια η INFO AE σας ανακοινωνει την κυκλοφορια στις επομενες ημερες απο την SINGULAR της νεας εφαρμογης Singular Λογιστικά/ ΔΗΛΩΣΗ ΦΠΑ.

Η νέα εφαρμογή υπολογίζει και εκδίδει τις περιοδικές και εκκαθαριστικές δηλώσεις ΦΠΑ. Είναι μια εξαιρετικά εύχρηστη εφαρμογή, ανεπτυγμένη σε περιβάλλον windows, που στέλνει και ηλεκτρονικά τις δηλώσεις σας.

Επισης συνεργάζεται με το Eurofasma Γενική –Γενική Αναλυτική Λογιστική και μπορεί μέσω ειδικής εργασίας να στέλνει τα απαραίτητα στοιχεία για να εκδοθούν οι περιοδικές και η εκκαθαριστική δήλωση.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς από την Dos εφαρμογή Δήλωση ΦΠΑ των περιοδικών δηλώσεων που είναι ήδη καταχωρημένες ,στην νέα εφαρμογή .

Η νέα εφαρμογή εντάχθηκε στην οικογένεια λογιστικών εφαρμογών Singular Λογιστικά και η τιμή Λιανικής είναι 200€ και τιμή ετήσιας Release 60€, ενώ για ολους εσας που έχετε συντήρηση τον S/Accountant ή αναβαθμιστειτε από Λογιστή θα διατεθεί ΔΩΡΕΑΝ για ένα έτος.

Συγκεκριμένα για τους ήδη πελάτες μας ισχύουν τα εξής :

1) Eurofasma/Γενική Λογιστική
Εάν ο πελάτης που προμηθεύεται την εφαρμογή διαθέτει επιπλέον και Eurofasma/Γενική Λογιστική, μπορεί μέσω ειδικής εργασίας να “στέλνει” τα απαραίτητα στοιχεία και να εκδίδει από τη νέα Δήλωση ΦΠΑ τις περιοδικές και εκκαθαριστικές του δηλώσεις.

2) Singular Accountant
Εάν κάποιος πελάτης μας λογιστής χρησιμοποιεί την εφαρμογή Singular Accountant και βρίσκεται σε ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης, αλλά κάποιες εταιρίες πελάτες του συνεχίζει να τις παρακολουθεί στις παλαιές εφαρμογές της οικογένειας Singular Λογιστής και συγκεκριμένα στη Δήλωση ΦΠΑ (Dos), του προσφέρουμε δωρεάν την νέα εφαρμογή.
Στη νέα εφαρμογή, για μια μοναδική και τελευταία φορά μπορεί να μεταφέρει τις περιοδικές από το DOS για να εκδώσει τις εκκαθαριστικές των πελατών του. Στη συνέχεια θα πρέπει βέβαια όλες τις εταιρίες που παρακολουθεί στο Dos να τις μεταφέρει στο Singular Accountant.

3) Singular Λογιστής (DOS)
Όσοι από τους πελάτες μας λογιστές δεν έχουν μεταβεί ακόμη στην εφαρμογή Singular Accountant και συνεχίζουν να παρακολουθούν τους πελάτες τους στις εφαρμογές dos της οικογένειας Singular Λογιστής , εφόσον μεταβούν στο Singular Accountant, τους προσφέρουμε δωρεάν την νέα εφαρμογή (Δήλωση ΦΠΑ). Στη νέα εφαρμογή, για μια μοναδική και τελευταία φορά μπορεί να μεταφέρει τις περιοδικές από το DOS για να εκδώσει τις εκκαθαριστικές των πελατών του. Στη συνέχεια θα πρέπει βέβαια να μεταφέρουν και να παρακολουθούν τις εταιρίες τους στο Singular Accountant.

Επιπρόσθετα αναφέρουμε ότι μέχρι 31/3 θα ισχύσει προσφορά για τους πελάτες μας με εφαρμογές της οικογένειας Singular Λογιστής, όπου μπορούν να μεταβούν στο Singular Accountant με κόστος την αγορά 2 ετησίων συμβολαίων συντήρησης του συνδυασμού Singular Accountant που επιθυμούν.

Η INFO AE ειναι στη διαθεση σας για οποιαδηποτε πληροφορια η διευκρινηση

Αντωνης Παντελακης
adpan@info.gr
Singular Certified Consultant

Δεν υπάρχουν σχόλια: