Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθείτε για την ΠΟΛ.1221/2012 και για τις αλλαγές από 1/1/2014.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2004

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ CONTROL ΤΗΣ SINGULAR

Στα πλαίσια της αντικατάστασης των προγραμμάτων της οικογένειας Manager Εμπορική Διαχείριση, με τα αντίστοιχα προγράμματα της οικογένειας Control της εταιρίας Singular, η INFO A.E. διοργανώνει μια σειρά από ενημερωτικές παρουσιάσεις.

Ο σκοπός των παρουσιάσεων αυτών είναι να γνωρίσετε από κοντά την νέα γενιά προγραμμάτων της Singular.

Ειδικά σχεδιασμένο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το Singular Control είναι η σύγχρονη λύση για την ολοκληρωμένη μηχανο­γραφική υποστήριξη της εμπορικής σας δραστη­ριότητας και της οικονομικής σας διαχείρισης.

Γνωρίζετε ήδη ότι η αντικατάσταση του προγράμματος σας με το Singular Control, συνοδεύεται από μια έκπτωση της τάξης του 50% επί της κανονικής τιμής του προγράμματος.

Επιπλέον του γεγονότος αυτού η εταιρία μας προκειμένου να ενισχύσει τη διαδικασία αλλαγής, αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις διαδικασίες ένταξης της επιχείρησης σας στα πλαίσια του προγράμματος επιχορήγησης «ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ», ώστε σε συνδυασμό με την έκπτωση που παρέχει η Singular το κόστος αλλαγής να ελαχιστοποιηθεί ακόμη πιο πολύ..

Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά το ΗΡΑΚΛΕΙΟ παρακαλούμε να απευθύνεστε στην κα Λαδουκάκη Ερριέτα στο τηλέφωνο 2810-343676.

Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τα ΧΑΝΙΑ παρακαλούμε να απευθύνεστε στην κα Αρετακη Ειρηνη στο τηλέφωνο 28210-98800.


Δεν υπάρχουν σχόλια: